Sprog

Fransk

Fransk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Lær fransk med FOF Københavns Omegn

FOF Københavns Omegn har et stort udvalg af franskkurser, så hos os har du mulighed for at lære sproget eller udvide dit kendskab til det. Du kan se de forskellige sprogkurser nedenfor, og tilmelde dig et af dem.

Lær fransk og få en bedre forståelse for kulturen og samfundet

Der er mange fordele ved at tage et franskkursus på aftenskole. Du kan få genopfrisket sproget før du skal ud og rejse, eller du kan lære fransk i forbindelse med dit arbejde. Franskundervisning på aftenskole kan dig med at blive klar til at tale med kolleger eller samarbejdspartnere.Uanset din baggrund, og dit behov, vil FOFs franskundervisning være en vej til bedre forståelse for fransk kultur og samfund, samt bedre greb om sproget. Du får bedre mulighed for at kommunikere med fransktalende folk, og du får en bedre indsigt i Frankrigs kultur og samfund, som kan hjælpe dig til bedre at navigere mellem mennesker.

Læs mere

Franskundervisning for begyndere og øvede

I FOF Københavns Omegn tilbyder vi franskundervisning på flere niveauer. Vi har undervisning i fransk på begynderniveau, hvor du vil lære den grundlæggende grammatik at kende.I løbet af kurset vil du kunne læse franske tekster. For de øvede vil vi arbejde mere med ordforrådet og udtalen, så du aktivt får brugt sproget. Du bliver på den måde mere sikker i udtalen, og vil blive bedre rustet til at bruge det, når du er i udlandet. Så hvis du gerne vil lære fransk, skal du tilmelde dig et af vores franske sprogkurser nedenfor.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi tilbyder franskundervisning på flere niveauer. Vi har kurser for begyndere der ikke har talt sproget før, dem der har talt fransk i nogle år samt dem der taler det næsten flydende, men gerne vil træne hverdagssproget. Du kan nedenfor se de aktuelle kurser i fransk vi tilbyder.

Hvor foregår franskundervisningen?

FOF Københavns Omegn tilbyder franskundervisning i Taastrup, i Taastrup Medborgerhus. Du kan se de aktuelle placeringer nedenfor, hvor du også kan læse mere om det enkelte franskkursus.

Yderligere oplysninger

Du kan tilmelde dig her på siden, eller på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring dit niveau til franskundervisning.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk