Sprog

Kinesisk

Kinesisk sprogundervisning | FOF Københavns Omegn

Lær kinesisk fra bunden – få undervisning i kinesisk med FOF Københavns Omegn

Kurser i kinesisk lærer dig at mestre sproget og sikrer at du kan bruge det i forskellige sammenhænge. FOF Københavns Omegn tilbyder undervisning i kinesisk på flere niveauer. Se mere nedenfor.

Kinesisk for øvede – bliv mere fortrolig med sproget

Vores undervisning i kinesisk forudsætter at du allerede har haft undervisning i sproget. Vi tilbyder kurser for deltagere med forudsætninger svarende til mindst 50-60 timers undervisning. Du vil derfor have styr på det grundlæggende som grammatik og forståelse for sammensætning af ord, men mangler øvelse i at tale det og være mere sikker i din udtale af ordene.

Læs mere 

Vores undervisning består af aktiv tale. Igennem enkle dialoger og rollespil opøver du dine mundtlige sprogfærdigheder på kinesisk i forhold til realistiske dagligdags situationer. På den måde sikrer vi at du bliver mere sikker i udtalen, men at du samtidig kan gøre brug af undervisningen efterfølgende. Ved at tage udgangspunkt i dagligdagssituationer, vil du kunne genkende dem fra øvelserne og være mere sikker på den korrekte udtale og de rigtige sætninger.

Du kan se alle vores aktuelle kurser nedenfor og tilmelde dig her på siden, på tlf: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk