Sprog

Spansk

Spansk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Få spanskundervisning på aftenskole

FOF Københavns Omegn tilbyder kurser i spansk på flere niveauer. Uanset om du vil lære sproget fra bunden, eller du vil genopfriske dit spanske, så har FOF Københavns Omegn undervisning til dig. Se vores kurser nedenfor, og tilmeld dig.

Kurser i spansk for begyndere og øvede

Spansk tales i en stor del af verden, og er et af de store internationale sprog. Du vil kunne kommunikere med folk i store dele af verden. Dette er både godt for dig der gerne vil rejse ud i verden, men også for dig der har arbejde på tværs af nationale grænser.

Vores spanskundervisning er inddelt på flere niveauer. Vi tilbyder undervisning for begyndere hvor vi fokuserer på det grundlæggende til undervisning for øvede, hvor du vil få udvidet dit ordforråd og få talt sproget igennem forskellige øvelser, der tager udgangspunkt i hverdagssituationer. Vi tilbyder også spanskkurser der fokuserer på konversation og samtale, hvor du får opbygget dit ordforråd og arbejdet med udtalen igennem forskellige øvelser.

Læs mere

Hvilket niveau af spanskundervisning skal jeg vælge?

Hos FOF Københavns Omegn tilbyder vi forskellige former for spanskundervisning, inddelt på flere niveauer:

  • Introduktion til spansk – Dette hold kræver ingen kendskab til spansk du lærer det grundlæggende grammatik med øje for at kunne få talt så meget spansk som muligt.
  • Niveau 1 – Du har enten lidt, eller ingen kendskab til sproget. Du vil få et større ordforråd du kan bruge på rejser i spansktalende lande.
  • Niveau 2 – Du kan tale lidt spansk og har haft lidt undervisning tidligere. Du vil få genopfrisket det du har lært tidligere, og vil kunne få udvidet dit ordforråd gennem forskellige mundtlige øvelser.
  • Niveau 3 – Du har styr på det grundlæggende grammatik og tale. Du vil blive mere fortrolig med at tale spansk igennem øvelser der tager udgangspunkt i hverdagssituationer.
  • Niveau 4 – du har styr på den grundlæggende grammatik. Du vil blive endnu mere sikker i at udtale

Disse kurser vil være mere målrettet dig der føler dig usikker på at tale, eller gerne vil diskutere forskellige emner.

Hvor afholdes der kurser i spansk?

Vi afholder spanskundervisning i Taastrup, Herlev, Ballerup og Glostrup. Vi afholder undervisningen på skoler og institutioner rundt om i kommunerne. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se under de enkelte kurser.

Yderligere oplysninger og tilmelding

Du kan læse mere om undervisningen samt de materialer der bruges, under de enkelte hold.

Tilmelding kan ske her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk