Yoga

Yogahold | FOF Københavns Omegn
Yoga styrker kroppen og sindet

FOF Københavns Omegn tilbyder flere yogakurser for dig, der er interesseret i at styrke krop og sjæl.

Yoga er en træningsform der arbejder med ydre og indre træning. Ydre træning forstås som at styrke og strække muskler og led, mens indre træning fokuserer på mindfulness, meditation og at finde ro i sindet. Med et kursus i yoga får du arbejdet med kroppen, arbejdet med at finde ro og fokus hvilket kan være med til at mindske spændinger og stress.

Alle kan dyrke yoga - vi viser dig hvordan

Uanset om du har gået til yoga før eller er nybegynder, så tilbyder vi yogakurser til dig. Alle kan lære at dyrke yoga, da det eneste det kræver er at du kan lave øvelserne siddende og stående. Hos FOF Københavns Omegn kan du gå til forskellige typer af yoga. Vi tilbyder blandt andet:

  • Hatha yoga
  • Osteoporose yoga
  • Restorativ yoga
  • Yoga for seniorer

Ud over dette tilbyder vi også yoga i vand, hvor vi arbejder med yogabevægelser i vandet og får pulsen op. Du får arbejdet med konditionen og får styrket muskler og led. Vi tilbyder også hensyntagende yoga, for dig der har brug for mere skånsom motion. Læs mere om hensyntagende yoga her.

Læs mere

Hvordan foregår et kursus yoga?

Et yogakursus består af en række forskellige øvelser, enten stående eller siddende. Øvelserne fokuserer på at strække forskellige muskler og led i kroppen, samtidig med at der udføres åndedrætsøvelser. Ved at fokusere på at lave øvelserne i langsomme bevægelser, og fokusere på åndedrættet, skabes der et øget fokus og en indre ro. Efter hver yogatime vil der være en effektiv afspænding.

Hvor kan jeg gå til yoga hos FOF Københavns Omegn?

Vi tilbyder yogakurser i Glostrup, Vallensbæk, Albertslund, Ballerup, Hedehusene, Sengeløse, Herlev og Taastrup. Under hvert enkelt hold kan du se hvor de aktuelle hold bliver afholdt.

Hvis har brug for yderligere oplysninger om vores yogakurser, så kan du altid kontakte os.

Du kan tilmelde dig her på siden, eller på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Yoga

Hatha yoga

Yoga

Iyengar yoga

Yoga

Yin yoga

Yoga

Yoga for seniorer

Yoga

Yoga

Yoga

Workshops & korte kurser