Yoga

Frida Hallqvist Event

Frida Hallqvist Event | FOF Københavns Omegn

Brug din krop til træning og større velvære

Med mere end 26.000 følgere på Instragram og flair for at sammensætte effektive træningsøvelser til helt almindelige mennesker, har Frida Hallqvist skabt et fantastisk anerkendt online træningsunivers: BODY by FRIDA.Nu kan du opleve Frida Hallqvist live og få indblik i hendes træningsøvelser og brug af yoga, når hun går på scenen med et fantastisk event i Taastrup Kulturcenter. 

Udover ømme muskler, vil du få ny inspiration til din træning og konkrete ideer til, hvordan du bruger kroppens egen vægt, smidighed og styrke til at opnå mere velvære. Frida står i spidsen for trænings- og yogaøvelserne og vil - med sin sprudlende energi og smittende entusiasme - motivere dig til, hvordan varierende træning kan styrke både din krop og dit mentale velvære. Du skal ikke bruge andet end din egen krop - og en yogamåtte. Gå ikke glip af denne helt unikke mulighed for at få sved på panden og fornyet energi i selskab med den kendte træningsekspert. 

Prisen er inkl. 1 måneds gratis online træning med BODY by FRIDA og en mørkegrøn Casall yogamåtte, som ligger klar til dig ved eventet.

BODYbyFRIDA

Frida Hallqvist er uddannet fra Den Svenska Kungliga Balletskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva. Efter en karriere som både balletdanser i Bl.a. Svanesøen og som skuespiller og danser i musicals på Det Ny Teater i København skiftede hun danseskoene ud med træningssko. I dag driver hun et stort ONLINE træningsunivers BODY by FRIDA. Frida Hallqvist har udviklet Pulsing Barre konceptet og er desuden forfatter til en lang række bøger om kost og motion.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
10640
lør 14-11-20 10:00
Taastrup Kulturcenter
Frida Hallqvist
2 lekt.
Kr. 450