Foredrag & debatarrangementer

Inspirerende foredrag og debatarrangementer

FOF Københavns Omegn byder velkommen til en ny og inspirerende sæson med aktuelle foredrag.

I denne sæson inviterer FOF Københavns Omegn til et stort udvalg af spændende og aktuelle foredrag og debatarrangementer. Uanset om du interesserer dig for sundhed, rejser, samfundsdebat eller noget helt fjerde, har vi foredrag mænd og kvinder i alle aldre. Tag din kæreste, ægtefælle, søster eller veninde under armen, og find et foredrag som kan inspirerer dig og udvider din horisont. Kom og mød nogle af landets bedste, mest dygtige og kendte foredragsholdere. 

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

I efteråret 2020 kan du bl.a. høre Arne Woythal fortælle om politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin m.m. Han tager udgangspunkt i sit forfatterskab og giver et spændende indblik i, hvordan hans erfaring og egne oplevelser i politiet har dannet grundlag for hans kriminalromaner De Dræbtes Advokat, Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra Sofia og Under Nordlys

Derudover kan du bl.a. glæde dig til foredrag med Stephanie Surrugue, som kan fortælle de mest utrolige historier om sine møder med præsidenter og de kongelige. Oplev også Lola Jensen - hele Danmarks familieekspert, som jævnligt gæster TV2 og vejleder familier og forældre gennem svære valg og helt almindelige hverdagsting. Kom med, når hun gæster Taastrup Kulturcenter og giver gode råd om, hvordan du får hverdagen til at hænge sammen. 

Læs mere

Foredrag, kunsthøjskole, operahøjskole, hyggeklub og fredagscafé

Udover vores foredrag, har vi også vores hyggeklub, mandags- og fredagscafé og kunst- og operahøjskole. Her tilbyder vi nogle spændende arrangementer og debataftner i en hyggelig atmosfære. Vi afholder foredrag i Taastrup, Albertslund, Herlev, Ballerup, Glostrup, Hvidovre og Vallensbæk.

Tilmeld dig en af vores foredrag og debatarrangementer

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider og se sæsonens nyheder og aktuelle udvalg af foredrag. På de enkelte hold finder du ligeledes datoer og tidspunkter. Bemærk, at der kan være begrænsede antal pladser på foredragene, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker at deltage i et foredrag, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

OBS! Der udsendes IKKE billetter, så vær rar at medtage din kvittering, da denne fungerer som din adgangsbillet.

Fredagscafeen | FOF Københavns Omegn
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Se vores spændende udvalg af foredragsrækker i Glostrup, Taastrup og Skovlunde
Charlotte Bech | FOF Københavns Omegn
Foredrag og debat

Foredrag

Få ny viden, indsigt og inspiration på et af vores foredrag og debatarrangementer
Højskole | FOF Københavns Omegn
Foredrag & debat

Højskole

Se denne sæsons spændende udvalg af både kunst- og kulturhøjskoler
Ole Henriksen Show | FOF Københavns Omegn
Foredrag & debat

Kom og mød de kendte

Kom helt tæt på de kendte i spændende foredrag, scenesamtaler og debatarrangementer