Foredrag og debatarrangementer

5 trin til at ændre vaner

5 trin til at ændre vaner | FOF Københavns Omegn

En bedre vej til nye vaner 

Har du også forsøgt at ændre vaner? Og fejlet efter et par dage eller uger? Har du også fundet ud af, at nogle vaner er sværere at ændre end andre? Vil du gerne vide, hvorfor det er sådan? Er du træt af, at dine vaner vinder over dig?

 Så kom og få den metode, som mentor og coach, Alexa Peary, har brugt til at hjælpe både sig selv og mange andre.

Gennem 25 år har Alexa Peary hjulpet mennesker både privat og arbejdsmæssigt med at sige farvel til gamle uhensigtsmæssige vaner og goddag til nye gode vaner. Det er 5 trin, der er enkle men ikke altid lette. Men som virker på de vaner og uvaner, der har rødder i vores levede liv, vores barndom og vores psykologiske sår. Det er ofte netop de vaner, der forhindrer os i at nå vores drømme, forhindrer os i at leve det liv, vi gerne vil, og som giver os problemer i relationer. Det er derfor, vi gerne vil ændre dem - og vi opdager til vores store frustration, at det er nemmere sagt end gjort.

Der er rigtig meget god forskning og teori derude, der forklarer, hvorfor det er så svært at ændre vaner, men der er ikke ret mange virksomme metoder, der hjælper os skridt for skridt til rent faktisk at skifte gamle vaner ud med nye vaner. Denne 5 trins metode tager ikke udgangspunkt i, at vi skal tvinge os selv, eller banke os oven i hovedet med en stor stegepande for at kunne ændre vaner.

Metoden tager udgangspunkt i accept, respekt, kærlighed og taknemmelighed. I at alle de vaner, vi har i livet - også dem vi gerne vil af med - de er der af en rigtig god grund. Og når vi kan gennemskue dette, så kan vi blidt indføre en ny vane, mens vi kærligt siger farvel til den gamle vane. Denne metode er ikke for dig, der drømmer om at være en helt ny person på mandag, men det er en metode, der virker, hvis du arbejder med den. En vane ad gangen.

Foredraget gennemgår de 5 trin til at ændre vaner, og der vil være masser af håndgribelige eksempler. Både fra Alexa’s eget liv, og fra de mennesker, hun har hjulpet til at ændre vaner.