Foredrag & debatarrangementer

Foredrag

Foredrag | FOF Københavns Omegn

Kom til foredrag hos Københavns Omegn – få ny viden, indsigt og kulturelle oplevelser

FOF Københavns Omegn tilbyder højaktuelle og spændende foredrag med dygtige foredragsholdere indenfor en bred vifte af emner og temaer. Kom og lad dig inspirere, og få udvidet din horisont.

Aktuelle foredrag om sundhed og personlig udvikling

I denne sæson skal vi bl.a. høre foredrag med Heidi Maria Schønberg, som fortæller om, hvordan du med ændringer i din kost kan afhjælpe ledproblemer, ømhed og stivhed i foredrag Spis dig fri for gigt. Heidi holder desuden flere andre foredrag, heriblandt et foredrag om tarme og forebyggelse af luft i maven, oppustethed, sure opstød m.m. baseret på bestselleren "Tarme med charme".

Du kan også komme til foredrag med Charlotte Bang, som har udviklet konceptet Eyefulness, som lærer dig at træne dit syn og se godt helt uden briller, linser og operation. Vores forskellige foredrag vil gøre dig klogere på dig selv og dine udfordringer og inspirerer dig til på en masse forskellige områder. 

Vi håber, at du finder netop det, som interesserer dig.

Du kan se alle vores aktuelle foredrag nedenfor og tilmelde dig her på siden, på tlf: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk