Foredrag & debatarrangementer

Drabsefterforskning - Virkelighed eller fiktion?

Arne Woythal | Foto Sofie Christensen | FOF Københavns Omegn

Drabsefterforskning - virkelighed eller fiktion?

Arne Woythal er kriminalassistent og har i 25 år beskæftiget sig med drabsefterforskning.Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og i Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet siden 2007. Han har i sin lange karriere i politietværet været med til at efterforske nogle af de mest spektaktulære forbrydelser. Blandt andet æres drabet i Slagelse på Gazala Khan og Tønder-sagen.

I sin tid i drabsafdelingen i Gladsaxe Kriminalpoliti var Arne Woythal med til at efterforske et dobbetdrab i Herlev, som resulterede i, at der for første gang i Danmarkshistorien blev afsagt to livstidsdomme til gerningsmænd i samme sag.

Arne Woythal har også i to omgange været udsendt som rådgiver for højtstående kriminalpolitichefer i Afghanistan. Sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker ved Københavns Vestegns Politi, har Arne Woythal skrevet kriminalromanerne De Dræbtes Advokat, Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra Sofia og Under Nordlys. Bøgerne er forfatterens bud på realistiske og troværdige kriminalromaner.

I sit foredrag “Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiktion?” tager Arne Woythal udgangspunkt i romanerne og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering. I foredraget fortæller Arne Woythal levende om sin karriere og tager dig med ind i forbrydelsens verden, hvor du får et indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
10100
tir 06-10-20 19:00
Hvidovre Bibliotek - Bibliotekscafeen
Arne Woythal
1 lekt.
Kr. 62,5