Hundetræning

Hundetræning | FOF Københavns Omegn

Hundetræning – få en lydig hund

Vil du gerne have en hund, som lystrer dig og som er glad, tilfreds og velopdragen? Det er vigtigt at gå i gang med hundetræningen så tidligt som muligt, men voksne hunde kan også sagtens have gavn af træning og blive endnu bedre til at lystre.

I bund og grund handler det om, at din hund og dig skaber nogle gode vaner og hensigtsmæssige læringsmetoder, så hverdagen med jeres firbenede familiemedlem bygger på godt samarbejde og en rolig stemning.

Hos FOF Københavns Omegn har vi hundeskole og hundetræning til dig og din hund, så I sammen kan lære social adfærdsindsigt, kropssprog og leg. På vores kurser arbejder du både praktisk og teoretisk med din hunds adfærd, og får hjælp til at forstå og arbejde med din hunds signaler, socialisering, tillid og kontakt.

​Læs mere

Hvor kan jeg gå til hundetræning?
FOF Københavns omegn tilbyder kurser i hundetræning i henholdsvis i Taastrup og Albertslund. Du kan se hvor og hvornår på de enkelte hold.

Hvem kan deltage?
Alle hunde kan deltage i vores hundetræning. Du kan se på de enkelte hold, hvorvidt holdene er forbeholdt store hunde eller små hunde. Det er et krav, at hundende er vaccineret mod hundesyge og Parvo virus forud for start på træningen.

Se vores udvalg af hundetræning herunder, hvor du også kan tilmelde dig de enkelte hold. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail info@fof-taastrup.dk

Hvalpetræning | FOF Københavns Omegn
Hundetræning

Hvalpetræning

Hundetræning | FOF Københavns Omegn
Hundetræning

Hundetræning