Kreativ

Keramik

 

Keramikkurser i Københavns Omegn

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at lære at lave dine egne krukker, brugsgenstande og figurer i ler? Så er vores keramikkurser noget for dig. Her får du rig mulighed for at lære teknikkerne at kende og skabe dine egne krukker, krus, smykker, fade eller noget helt andet. Du bliver undervist i det keramikske håndværk og får mulighed for at formgive, dreje, dekorere og glasere dine egne ting. Vores undervisere er alle dygtige keramikere, som - udover at undervise i teknik - også kan vejlede dig i din kreative process og hjælpe med gode råd og vejledning og æstetik, glasering og grundlæggende teknikker. Fordyb dig og leg med ler i selskab med andre.

Her på siden finder du længerevarende keramikhold, hvor du har mulighed for virkelig at gå i dybden med keramik. Her bliver du introduceret for alle de grundlæggende teknikker og får mulighed for at arbejde med netop det, du har lyst til og brænder for. Lav dine egne krukker, fade, spisestel, tallerkner, smykker, vaser m.m. og lær, hvordan du arbejder med glasering af din egen brugskunst.

På alle vores kurser kan du forvente professionel og kyndig undervisning fra vore dygtige undervisere, som brænder for håndværket og ved, hvordan de vejleder kursisterne individuelt i deres respektive kreative processer. Kast dig over det fantastiske håndværk med ler og bliv din helt egen keramiker.

Læs mere

Keramikkurser for begyndere og øvede

Hver sæson udbyder vi mange forskellige keramikkurser på forskellige niveauer. Vi har keramikhold for både begyndere og øvede, længerevarende kurser samt kortere workshops. Du kan forvente professionel undervisning og et spændende, kreativt forløb med ler. Lær teknikkerne helt fra bunden eller bliv en endnu bedre keramiker. Hold øje med vores forskellige weekendkurser og muligheden for at fordybe dig i specifikke teknikker indenfor keramikken.