Kreativ

Billedskæring

Lær billedskæring på aftenskole hos FOF Københavns Omegn

Skab dit eget kunstværk på et kursus i billedskæring

Hvis du gerne vil prøve kræfter med et gammelt håndværk, skal du tilmelde dig et kursus i billedskæring hos FOF Københavns Omegn. her lærer du at skabe dine egne kunstværker fra bunden.

Billedskæring for begyndere og øvede

Vores kursus i billedskæring lærer dig teknikkerne bag håndværket, og lærer dig hvordan du skaber flotte genstande og kunstværker. Billedskæring er et håndværk og en teknik, der bruges til at skabe skulpturer og genstande i træ og andet blødt materiale. Billedskæring er en teknik til at skære og snitte i træ, så det får en bestemt form. Sammen med de andre på holdet vil du skabe spændende genstande, og finde glæden ved at arbejde og snitte i træ. Der er en stor skaberglæde og sammenhold på vores kursus i billedskæring.

Læs mere

Hvem kan deltage på billedskæringskurset?

Alle der gerne vil lære at skære i træ kan deltage. Vores kursus i billedskæring afviger dog lidt fra andre kurser, da der ikke er en decideret underviser tilknyttet. Dem der gerne vil lære faget fra bunden kan lære af de erfarne deltagere, der er en del af holdet. kurset er dermed en måde at lære faget at kende på, men også et sted hvor der er rum til at dyrke ens skaberglæde. Det er muligt at låne billedskæringsværktøj.

Hvor foregår kurset i billedskæring?

FOF Københavns Omegn tilbyder billedskæring i Herlev. Nedenfor kan du se tidspunktet for holdstart.

Tilmelding til billedskæringskurset

Få mere at vide om undervisningen under selve kurset. Her kan du læse mere om undervisningen. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk