Kreativ

Knipling

Knipling for begyndere og øvede | FOF Københavns Omegn

Lær at kniple med FOF Københavns Omegn

Er du interesseret i at kniple? så tilmeld dig et af vores kurser i knipling. Her kan du få lært håndarbejdet at kende, og skabe flotte genstande.

Knipling for begyndere

Knipling er et gammelt håndarbejde, hvor et halvtransparent og mønstret stof fremstilles ved at kniple, dvs, krydse og sno tråde henover et kniplebræt. Derved fremkommer en lang strimmel, som kan anvendes til besætninger på beklædning og som boligtekstil. Dette kunsthåndværk er blevet populært som aldrig før.Vi tilbyder knipling for begyndere og øvede, og individuel vejledning. På denne måde sikre vi at alle får noget ud af undervisningen, i deres eget tempo. knipling for begyndere vil lære dig grundteknikkerne at kende mens knipling for øvede vil kunne fokusere på mere avancerede teknikker. På disse håndarbejdskurser kan du lave alt fra bogmærker til løbere, lommetørklæder og flaconer.

Vores kurser i knipling vil give deltagerne mulighed for at sparre med hinanden, og udveksle ideer og erfaringer. Du vil kunne dele dine egene opskrifter eller lære særlige teknikker at kende.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurserne i knipling?

Alle der har interesse i at kniple kan deltage. Vi tilbyder derfor knipling for begyndere og øvede.

Hvor afholdes der kniplingekurser?

FOF Københavns Omegn tilbyder knipling i Taastrup og Ballerup. De aktuelle tidspunkter kan du se her på siden.

Tilmelding til knipling 

Under selve holdet kan du få mere at vide om undervisningen.Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk