Kreativ

Pileflet

Lær at lave pileflet med FOF Københanvs Omegn

Lær at flette i pil på et kursus i pileflet

Hos FOF Københavns Omegn tilbyder vi kurser i pileflet. Her kan du lære det gamle håndværk at kende og lære at arbejde med et særligt materiale.

Kursus i pileflet for begyndere og øvede

Pilen er et meget smidigt materiale at arbejde med. Det har en god duft og fra naturens side kommer det i mange flotte farver. Du kan dermed let skabe flotte kurve og hegn med spændende mønstre og farver, blot ved at bruge forskellige pile. Vi tilbyder pileflet for begynder og øvede. Begyndere fletter f.eks. en rund kurv med hank. Øvede fletter efter eget ønske. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurserne i pileflet?

Alle der er interesserede i at lære pileflet at kende kan deltage. Der vil være individuel vejledning på kurset, og derfor tilbyder vi pileflet for begyndere og øvede. Bemærk at der skal medbringes værktøj som saks, kniv og bankejern. Har du ikke værktøj, så kan du låne af underviseren.

Hvor foregår undervisningen i pileflet?

FOF Københavns Omegn tilbyder pileflet i Taastrup og Hvidovre. På siden kan du se de aktuelle tidspunkter for hvert kursus.

Tilmelding til vores pilefletkursus

Du kan få mere information under selve kurset.Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk