Kreativ

Tegning, akvarel- og akrylmaling

Tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede | FOF Københanvs Omegn

Lær at tegne og male med FOF Københavns Omegn

Hvis du gerne vil lære at tegne og male, kan du tilmelde dig et af FOFs tegne og malekurser. Kom og udfold din kreative side.

Tegne, male og airbrush kurser for begyndere og øvede

Vores kurser i tegning og maling er for alle, uanset niveau. Vi tilbyder en række tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede, hvor du kan lærer at lave dine egne kunstværker. Forskøn dit hjem med smukke personlige malerier eller tegninger, som du under kyndig vejledning kan lære at lave på vores mange male- eller tegnekurser. I denne sæson kan vi tilbyde

  • akrylmaling for begyndere
  • airbrush kursus for alle
  • abstrakt maleri – med fokus på form og farve eller collage og skabelontryk
  • akvarelmaling – med fokus på både klassiske og moderne teknikker
  • kalkmaleri - lær grundprincipperne i maling med kalkmaling
  • klassisk tegning

Ud over dette tilbyder vi en række kurser med særligt fokus på portrætter i akrylmaling og mulighed for at lære at tegne på Thorvaldsens Muesum. Hos FOF Købehavns Omegn er du sikker på faglig og kompetent undervisning. Vores dygtige og erfarne undervisere kommer rundt om komposition, malerteknikker, farvelære og udtryksformer. Så hvis du interesseret i tegning og maling, kan du tilmelde dig et af kurserne nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage på tegnekurserne og malekurserne?

Alle der gerne vil blive bedre til at tegne og male kan deltage. Vi tilbyder kurser i tegning og maling for begynder og øvede

Hvor foregår jeres kurser i tegning og maling?

FOF Københavns Omegn tilbyder tegnekurser og malekuser i Taastrup, Glostrup, Hvidovre og Ballerup. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmeld dig vores tegne og malekurser

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk