Kurser

Stort udbud af kurser i Københavns Omegn

Vil du lære noget nyt? Eller vil du lære nogle helt særlige færdigheder? Så har vi måske et kursus, som passer til dig. Vi tilbyder fritidskurser med fokus på alt fra aktiv fritid til personlig stil og sund kost. 

I foråret 2020 byder vi bl.a. på massagekursus i Herlev, faldskærmsudspring i Taastrup, forfatter- og skriveværksted i Taastrup samt forskellige fotokurser til dig, som gerne vil blive bedre til at tage billeder - enten med dit spejlreflekskamera eller din smartphone. Prøv kræfter med slægtsforskning, lær at lave flotte fletninger eller lad dig fascinere af tarotkortenes mystik.

Tilmeld dig et af vores kurser

Læs mere her

hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige hold og se sæsonens nyheder og aktuelle udvalg af kurser. På de enkelte hold finder du ligeledes datoer og tidspunkter samt mødested. Bemærk, at der kan være begrænsede antal pladser på en del af vores populære kurser, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe, som ønsker at tilmelde jer et kursus sammen, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Praktiske oplysninger

Nogle af kurserne kan have brugerbetaling eller udgifter til materialer, som skal afregnes direkte med den pågældende underviser. Det kan også være nødvendigt, at du medbringer egne redskaber på kurset. Læs mere på de enkelte hold.

Skriveværksted | FOF Københavns Omegn
Kurser

Forfatter- og skriveværksted

Et kreativt skrivekursus for dig, der har en forfatter i maven?
Kurser

Fotokurser

Bliv en bedre fotograf - med Smartphone eller spejlrefleks
Ole Larsen stresskonsulent | FOF Københavns Omegn
Kurser

Stresskonsulent

Kurser i teknologi | FOF Københavns Omegn
Kurser

Teknologikurser

Bliv klogere på den teknologi, vi er omringet i hverdagen
Slægtsforskning kursus | FOF Københavns Omegn
Kurser

Slægtsforskningskursus

Gå på opdagelse i din slægt og familiehistorie