Madlavning

Madlavningskursus for begyndere og øvede

Er du interesseret i madlavning, og vil du blive bedre i køkkenet? FOF Københavns Omegn tilbyder kurser indenfor mange hjørner af gastronomiens verden. Gå på opdagelse i alle vores madkurser, og bliv inspireret til nye, spændende smage og teknikker. 

Et madlavningskursus med FOF Københavns Omegn er en mulighed for at lære at lave ny mad i fællesskab med andre. Du kan lære at lave mad fra både det salte og søde køkken, dansk mad og internationale specialiteter. 

Læs mere

Madlavning for begyndere og øvede

Vores madlavningskurser er for alle, uanset niveau. På kurserne lærer du at begå dig i et køkken. 

Nyheder i foråret 2020

Vi har mange inspirerende madkurser på programmet i foråret. Som noget helt nyt kan du bl.a. kaste dig over lækkert bagværk med blogger Helle Rafn eller lære at lave 5-stjernet smørrebrød med tidligere chefkok på Restaurant Kofoed, Mads Mørkeberg, som også er en af ejerne bag Sandwichen by Mørkeberg & Toft. Lær at fermentere med Søster Sylt eller lær at lave dine egne fyldte chokolader med tidligere danmarksmester i chokolade, Nikolaj Wium

Vi har desuden også flere spændende og anderledes madlavningskurser for børn.

Tilmeld dig en af vores madlavningskurser

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider og se sæsonens nyheder og aktuelle udvalg af madkurser. På de enkelte hold finder du ligeledes datoer og tidspunkter samt mødested. Bemærk, at der er begrænsede antal pladser på en del af vores populære madhold, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker at tage et madlavningskursus sammen, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Praktiske informationer

Vi tilbyder madkurser i Glostrup, Hvidovre, Vallensbæk og Taastrup. På kurserne tilberedes og nydes maden sammen, og kurserne foregår over en eller flere lektioner.

Nogle af kurserne kan have brugerbetaling eller udgifter til materialer, som skal afregnes direkte med den pågældende underviser. Det kan også være nødvendigt, at du medbringer egne redskaber på kurset. Læs mere på de enkelte hold.

Chokoladekursus | FOF Københavns Omegn
Madlavning

Chokoladekurser

Lær at tempererer og arbejde med den lækre chokolade
Mad & Vin | FOF Københavns Omegn
Madlavning

Madkurser

Lær at lave mad fra hele verden - se vores store udvalg