Motion

Motion og sundhed | FOF Københavns Omegn

Bevægelse- og motionskurser hos FOF Københavns Omegn 

Et motionskursus hos FOF Københavns Omegn kan give dig mere energi og overskud i hverdagen, samtidig med at du får en sund krop, øget styrke og smidighed. I FOF Københavns Omegn har vi mange motionskurser alt efter hvilke træningsformer du er interesseret i. Hver sæson tilbyder vi en række motionshold, som kan være med til at styrke konditionen, musklerne eller afspænde kroppen. Spring direkte til et af holdene i menuen til venstre, og tilmelde dig.

Dyrk mere motion med motionskurser på aftenskole

Der er mange fordele ved at dyrke motion på aftenskole. Ud over at du kommer i form, og bliver i bedre humør, kan motion også være forebyggende for stress. På et motionskursus får du styrket konditionen, trænet musklerne og oplever den glæde motionen giver. Vi tilbyder ikke kun motion for voksne, men også for børn, herunder svømning. Du kan se vores svømmehold for børn her.

Bevægelses- og afspændingskurser

Hvis du er til bevægelse og afspænding af kroppen, er der motionskurser i Gotvedgymnastik, bevægelse og afspænding og Pilates. Der arbejdes med kroppen, en styrkelse af muskler i ryg, arme og ben samt hvordan du afspænder og afhjælper smerter i hoved, ryg og skuldre. Der er også vores zumba hold, hvor der arbejdes mere med konditionen.

Kurser i Yin Yoga, Tai chi, meditation og mindfulness

For mange er stress, søvnbesvær eller koncentrationsbesvær et stort problem i hverdagen. På vores kurser i yin yoga, Tai Chi, meditation og mindfulness fokuseres der på mental og fysisk træning. Få skabt en balance mellem krop og sind, styrk musklerne og lær at lytte til dit åndedræt.

Læs mere

Skånsom motion og motion i vand

For dig der har brug for mere skånsom motion, tilbyder vi en række motionskurser der skåner muskler og led. Du kan dog stadig få pulsen op, men dine led bliver ikke belastet så meget som på andre af vores motionshold. af mere skånsom motion tilbyder vi svømning, vandgymnastik og varmtvandstræning. Hvis du i stedet har brug for hensyntagende motion på mindre hold, tilbyder vi også en mere individuel tilpasset træning. Her vil vi tage udgangspunkt i dine behov, og vores dygtige undervisere har alle den nødvendige erfaring til at sikre, at du får det optimale ud af træningen. Du kan læse mere om hensyntagende motion her.

Tilmeld dig et af vores mange motionshold

Hvis du er interesseret i at starte på et af vores mange motionshold, kan du se mere i menuen til venstre eller nedenfor. Vi tilbyder kurser i motion i Taastrup, Herlev, Albertslund, Vallensbæk, Ballerup og Glostrup. Ved spørgsmål, kan du altid ringe på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Motion og sundhed

Svømning og vandgymnastik

Motion og sundhed

Afspænding

Ryg, nakke og skuldre | FOF Københavns Omegn
Motion

Ryg, nakke og skuldre

Dans | FOF Københavns Omegn
Motion

Dans

Motion

Balancetræning

Motion

Body SDS

Motion og sundhed

Glad bevægelse

Motion og sundhed

Pilates

Motion og sundhed

Tai Chi & Qi Gong

Motion og sundhed

Træn din hjerne skarp