Balancetræning

 

Få en stærk krop og bedre balance

Ud over at du med en stærk krop kan leve længere, kan den også hjælpe dig med at undgå for mange faldulykker. Tilmeld dig FOF Københavns Omegns kursus i balancetræning, og få en sundere og stærkere krop.

Balancetræning styrker kroppen

Balancetræning er en motionsform der hjælper dig med at styrke kroppen og sikre at du har en god balance samt en god kropsholdning. Balance er vigtigt, da det kan forhindre at du kommer til skade ved et uheldigt nedspring eller trin eller skub. Med en god balance kan du i mange tilfælde undgå faldskader.

FOF Københavns Omegns balancetræning fokuserer på at styrke hele kroppen. Din egen kropsvægt bruges som ballast, og igennem en række forskellige øvelser træner vi balancen. Det vil være øvelser der udfordrer dine koordinationsevner og ligevægtssystemet i ørerne.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores balancetræning er primært for dig der gerne vil styrke din balance. Det kan være du tidligere har været udsat for faldskader og dermed gerne vil undgå dem. Vores kurser er for alle, uanset køn og baggrund.

Hvor afholder i kurser i balancetræning?

FOF Københavns Omegn tilbyder balancetræning i Skovlunde. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan læse mere om undervisningen.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk