Motion

Dans

Dans | FOF Københavns Omegn 

Er du vild med dans? 

Måske har du fulgt med, når kendisser har danset over skærmen i Vild Med Dans i en samba eller argentinsk tango? Og måske kunne du tænke dig selv at mestre et par dansetrin?

Dans er en fantastisk sjov måde at holde sig i form på. Det er sund motion for dine muskler og det styrker dine koordinationsevner og smidighed, alt imens du forbrænder kalorier. Mærk på egen krop, hvordan dans giver livsglæde, overskud og et smil på læben, når du sammen med andre kaster dig ud i bevægelse til musik. Hos FOF Københavns Omegn tilbyder vi denne sæson danseundervisning i Zumba, Samba, Salsa og Argentinsk Tango. 

Zumba, salsa og samba i Københavns Omegn 

Samba og Salsa er livlige latinamerikanske danse, som sætter gang i hofterne og giver dig mere energi og overskud. Undervisningen er både underholdende, sjov og udfordrende. Undervisningen starter med opvarminig og afsluttes med afspænding. Derimellem vil vores dygtige Brasilienske underviser lære dig at danse samba, salsa og zumba. Alle kan være med, både mænd og kvinder, og det kræver ingen særlige forudsætninger.

Argentinsk pardans

Tangodansen stammer fra Argentina og er en skøn, passioneret, sensuel og dramatisk dans. Har du lyst til at lære at danse pardans til skøn tango-musik, tilbyder FOF Københavns Omegn denne sæson undervisning i Argentinsk Tango for nybegyndere. Tango er for alle, som har lyst til at prøve nye trin til livrige rytmer og venskabeligt samvær.

Du kan læse mere om vores dansehold herunder og tilmelde dig på de enkelte hold. Du er også velkommen til at tilmelde dig på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk