Motion

Svømning & bevægelse i vand

Herlev varmtvandbassin | FOF Københavns Omegn

Træning i vand er en effektiv og sjov motionsform

FOF Københavns Omegn udbyder svømmeundervisning, som øger kroppens smidighed og giver øget velvære og fornyet energi. Vi tilbyder svømning på mange forskellige niveauer, og har med garanti et kursus, der passer dig. Find dit svømme kursus nederst på siden, hvor du nemt kan tilmelde dig online. 

Ønsker du at deltage på et hensynstagende hold i varmt vand? Klik her

Svømning for alle aldre! 

På svømmekursus hos FOF Københavns Omegn har vi god tid til at gennemgå de forskellige stilarter. Holdene er præget af godt humør og et godt sammenhold. Kurserne er tilrettelagt så du kan deltage uanset forudsætninger. 

Der er mange fordele ved at deltage på et kursus i vandgymnastik eller et svømmekursus. Det får du ud af svømning:

  • - God kondition 
  • - Øget velvære og fornyet energi 
  • - Smidiggørelse af musklerne 

Samtidig er motion i vand skånsomt for muskler og led. Vandets gør dels kroppen lettere at arbejde med og giver mulighed for konditionstræning. I FOF Københavns Omegn udbyder vi flere former for svømmeundervisning. Du kan gå til:

  • Aqua afspænding og fitness samt Vandaerobic
  • Svømning for voksne
  • Svømning og vandgymnastik for kvinder
  • Vandgymnastik og svømning for pensionister

Så uanset om du er gammel eller ung, kan du nedenfor nemt finde svømmeundervisning, som passer din kalender og dine behov.

Vandskræk – få bearbejdet din angst for vand

Hvis du lider af vandskræk, tilbyder FOF Københavns Omegn kurser der kan hjælpe dig med at bearbejde denne frygt. På små hold vil vi arbejde med angsten for vand, og det at svømme. Kurserne for vandskræk er tilrettelagt så der er plads til den enkelte deltager, da alle ikke har samme form for vandskræk. Instruktørerne giver vejledning, støtte og ro til at du kan overkomme din egen angst for vand. Vi tilbyder kurser for folk der ikke har gået på et kursus mod vandskræk før, og for dem der tidligere har deltaget på et.

Læs mere

Hvem kan deltage på jeres kurser i svømning?

På et svømmekursus hos FOF Københavns Omegn, har vi god tid til at gennemgå de forskellige stilarter, og kurserne er tilrettelagt så du kan deltage uanset forudsætninger. Vi har derfor svømmehold for begyndere og øvede, hvor du kan lærer at svømme helt fra bunden af eller lære at blive bedre. Holdene er præget af godt humør og et godt sammenhold, der gør det sjovt at dyrke motion.

Hvor kan jeg gå til svømmekurser eller kurser i vandgymnastik?

Vi tilbyder undervisning i svømning og vandgymnastik i Skovlunde, Herlev, Ballerup og Vallensbæk. Tidspunkter og placeringer kan du se under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen.

Yderligere information

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@fof-taastrup.dk eller tlf.: 4399 9011.