musikundervisning

Musik og sang undervisning | FOF Københavns Omegn

Musikundervisning for voksne hos FOF Københavns Omegn

Er du interesseret i at blive bedre til at spille på et instrument eller vil du synge - enten solosang eller i kor? FOF Københavns Omegn tilbyder en lang række musikkurser - klaver, Rockkor, messinginstrument, sang og guitar. Vi understøtter de kreative sider hos voksne, og du kan derfor udfordre dit musikalske talent med musikundervisning på aftenskole. Du kan læse mere om vores sæsonaktuelle kurser i musik og sang. 

Musikundervisning for begyndere - lær at spille på et instrument

FOF Københavns Omegn tilbyder mange kurser i musik, på forskellige instrumenter. Du kan hos os blandt andet få klaverundervisning og guitarundervisning. Vores undervisning er inddelt på flere niveauer, alt efter om du er begynder eller øvet. På vores musikundervisning for begyndere, arbejdes med den grundlæggende forståelse af instrumentet og teknikkerne og på musikundervisning for øvede, arbejdes der videre med teknikkerne og forbedring af dem. Uanset niveau, så tager vi udgangspunkt i dine behov. Så kontakt os endelig omkring dit niveau, og vi finder ud af det rette hold.

Du kan få musikundervisning i Ballerup, Glostrup, Taastrup, Herlev og Hvidovre.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker undervisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Læs mere om sangundervisning for begyndere og øvede

Få professionel sangundervisning på flere niveauer

Hvis du ønsker at blive bedre til at synge, eller lære at synge helt fra bunden, tilbyder FOF Københavns Omegn flere kurser i sangundervisning. Som med vores musikundervisning, tilbyder vi sangundervisning for begyndere og sangundervisning for øvede. Vi arbejder med sangteknikker og stemmepleje, så du bliver bedre til at synge og bruge din stemme. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker for indlæring og niveau.

Du kan få sangundervisning i Ballerup, Herlev og Taastrup

Saxofonundervisning | FOF Københavns Omegn
Musikundervisning

Messinginstrumenter

Lær at spille cornet, trompet, valdhorn, basun, saxofon m.m.
Musikundervisning

Guitar

Lær at spille guitar og få styr på akkorder og fingersætning
Musikundervisning

Harmonika

Harmonikaundervisning i både Herlev og Taastrup for begyndere og øvede
Musikundervisning

Klaver

Se vores store udvalg af klaverundervisning for både begyndere og øvede
Musikundervisning

Sang og kor

Solosang, sangteknik eller fællessang? Se vores kor og sangundervisning