Musikundervisning

Guitar

Guitarundervisning | FOF Københavns Omegn

Guitarundervisning for begyndere og øvede

Guitar er et populært instrument, og kan læres af alle.Der kan være mange grunde til at lære at spille guitar. Du ønsker måske at genoptage guitarspillet fra tidligere, du vil gerne lære at spille guitar helt fra bunden eller du ønsker måske at søge ind på en videregående musikuddannelse. Hos FOF Københavns Omegn har du mulighed for at lære at spille guitar, eller forbedre dit guitarspil, uanset dit niveau.

Lær at spille guitar, akkorder og fingersætning

Vi tilbyder guitarundervisning for begyndere og øvede, og tager udgangspunkt i dit behov. For begyndere lærer du det grundlæggende at kende. Du lærer akkorder, fingersætning og noder. Uanset om du ønsker at spille elguitar, blues, jazz eller akustisk guitar, lærer du de samme grundlæggende teknikker at kende. For øvede vil du lære at mere avancerede teknikker og f.eks. lære sang med becifring. Vi tager udgangspunkt i dit behov, og din musik. Ønsker du at spille dansk musik? Beatles? Vi spiller den musik du gerne vil øve dig på.

Du kan se alle vores aktuelle kurser nedenfor og tilmelde dig her på siden, på tlf: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk