Musikundervisning

Sang og kor

Professionel sangundervisning i Herlev og Ballerup | FOF Københavns Omegn

Professionel sangundervisning og kor for voksne

Går du med en sanger i maven? Elsker du at synge og har fået lyst til at lære at bruge din stemme bedre? Det kræver ingen forudsætning at starte til vores sangundervisning, ud over lysten til at synge. I FOF Københavns Omegn tilbyder vi forskellige former for sangundervisning, alt efter om du har brug for stemmetræning, vil lære at synge særlige former for musik eller oplever en skræk for at synge.

Læs mere

Sangtræning med professionelle undervisere – lær at synge rigtigt!

Hvis du aldrig har sunget før, får du professionel sangtræning hos FOF Københavns Omegn. Du lære at finde din egen stemmes kraft og dynamik og lærer at synge. Du lærer korrekt vejrtrækning, støtte, intonation, klang og tekstudtale, og dermed får du også mere klang i stemmen. Underviseren er professionel sangpædagog med mange års erfaring i klassisk og rytmisk sangtræning med et over 20 års virke indenfor sangundervisning. Hvis du har en skræk for at synge, er der mulighed for at deltage på vores særlige sanghold, hvor vi fokuserer på at overkomme skrækken ved at synge. Hvis du ønsker et særligt fokus på musical og opera, så tilbyder vi også undervisning i dette. Her lærer du de samme teknikker, men fokus er på denne særlige form for sang og de særlige teknikker dette kræver.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker undervisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk