Rundvisninger & kulturoplevelser

Byvandringer og udflugter | FOF Københavns Omegn

Tag på oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn

Du har mulighed for at komme med på mange spændende og oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn. Vi tilbyder en bred vifte af udflugter i Danmark og Sverige, kulturelle rundvisninger på aktuelle udstillinger samt spændende byvandringer. Du kan finde alle sæsonens busture, byvandringer og udflugter herunder.

Aktuelle byvandringer og udflugter

I denne sæson tilbyder FOF Københavns Omegn masser af spændende udflugter i Danmark og Sverige. Du kan komme med på anderledes byvandringer, hvor du får muligheden for at se og opleve København på en helt ny måde. Tag eksempelvis på en tur i den nye Cityring med arkitekturguide Frederik Lindskov eller bliv klog på Kongehuset og den imponerende bydel, Frederiksstaden. Gå ikke glip af en historiske rejse gennem Carlsberg Byen, som byder på anderledes og overraskende historier eller gå med på en berigende tidsrejse, som handler om mænd og mandehørm gennem Københavns historie.

Du kan også tage med, når vi - helt ekstraordinært - besøger Sprogø i Storebælt, som normalt ikke er åben for offentligheden, og som bl.a. byder på et besøg i fyrtårnet. 

Læs mere

Tilmeld dig en af vores ture

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider og se sæsonens nyheder og aktuelle udvalg af oplevelser. På de enkelte hold finder du ligeledes datoer og tidspunkter samt mødested. Bemærk, at der kan være begrænsede antal pladser på en del af vores populære ture og byvandringer, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk


Kunstudstillinger | FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Kunstudstillinger

Se vores aktuelle udstillinger og bliv klogere på både kunstner, samtid og værker.
Besøg stederne | FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Besøg stederne

Se vores store udbud af unikke rundvisninger med privat guide forskellige steder i Danmark
Busture med FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Busture

Vi tilbyder en række spændende og anderledes busture i både Danmark og udlandet.
Byvandring Dorte Persson | FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Byvandringer

Tag med på en sjov, lærerig eller spændende byvandring og blive klogere
Giba rejser | FOF Københavns Omegn
Rundvisninger & kulturoplevelser

Rejser