Rundvisninger & kulturoplevelser

Busture

Aktuelle busture og udflugter | FOF Københavns Omegn

Kom med FOF på busture i Danmark og Sverige

FOF Københavns Omegn byder på et væld af spændende busture. Hver sæson tilbyder vi en række spændende busture rundt i både Danmark og udland. Vi besøger spændende steder og oplever alt fra storslået natur til spændende byer og arkitektur.

Ørne i Sydsverige & sort sol

I foråret tilbyder vi en række spændende ture i bus, hvor du kan opleve lidt af hvert.

Er busture i Danmark noget for dig, kan du glæde dig til vores tur til Sønderjylland, hvor du bl.a. kan opleve det fantastiske eventyr i Tøndermarsken, når op mod 1/2 million stære på træk opfører luftballetten "sort sol". Du kan også glæde dig til at opleve det nye skovtårn ved Camp Adventure, som byder på både udsigt og arkitektur i verdensklasse, eller tag med på en helt unik udflugt med bus til Sprogø i Storebælt, som normalvis er lukket for offentligheden. Her får du bl.a. lov at opleve øens fyrtårn. 

Du kan se alle vores aktuelle busture nedenfor og tilmelde dig her på siden, på tlf: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Praktiske informationer

Hvor kan jeg komme med på FOFs busture?

Vil du med på vores busture? Du kan stige på bussen fra henholdsvis Taastrup Station og Herlev Station. På de enkelte udflugter kan du se, hvilke tidspunkter vi mødes på hhv. Taastrup Station og Herlev Station. Du kan desuden finde yderligere information om, hvad prisen inkludere på de enkelte busture.