Rundvisninger & kulturoplevelser

Sort Sol på 1. klasse inkl. besøg på Noldemuseet

Sort sol | FOF Københavns Omegn

Førsteklasses Sort Sol inkl. besøg på Noldemuseet

Oplev eventyret i Tøndemarsken, når op mod ½ million stære på træk opfører luftballetten ”Sort sol” ca. 1 time før solnedgang. Det bør alle opleve mindst én gang i livet.

Særlig flot bliver forestillingen, når falke og høge angriber de store stæreflokke.

Vi krydrer miniferien med et ophold i Tønder, hvor vi besøger Kristkirken fra 1500-tallet. Desuden er der mulighed for at besøge ”Det gamle Apotek” med over 26.000 varer fordelt i 44 rum, samt Tønder Museum, med bl.a. vestslesvigsk kunstindustri og sølvarbejder fremstillet af lokale sølvsmede i perioden 1750-1825. Vi besøger også Drøsses hus, der er et Kniplingsmuseum. Gågaden er hyggelig og restauranterne og cafeerne det samme.

Efter ophold i Tønder kører vi ud i marsken og videre til det fremskudte dige, inden turen går til Schackenborg Slotskro, hvor vi indlogeres i de smukke værelser.

Med varmt tøj, evt. gummifodtøj, og kikkert møder vi naturvejlederen, der vil guide os. Han ved, hvor stærene har tænkt sig natlogi. Nogle gange flytter forestillingen til Tyskland, så husk pas, for vi følger med.
Aftenen slutter på Schackenborg Slotskro med en lækker 2-retters middag inkl. drikkevarer og kaffe.

Næste dag kører vi op til Noldemuseet i Seebüll, hvor kunstneren skabte sig et refugium i huset, tegnet af ham selv. Efter museumsbesøget fortsætter turen til Ribe, hvor vi tilbringer ca. 2 timer, inden vi sætter kurs mod Sjælland. 

*Inkl. besøg på Noldemuseet og Ribe by

**Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-.

Mødested: Herlev Station kl. 8.00 og Taastrup Station kl. 8.20

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
10004
søn 27-09-20 08:00
Pia Mengel
4 lekt.
Kr. 2200