Teater, musicals & koncerter

Uforglemmelige og unikke teateroplevelser

Hvis du er interesseret i teater musicals eller koncerter, så tag med FOF Københavns Omegn på ture i teateret. Hver sæson kan du opleve en række spændende opsætninger af teater, musicals og opera, på henholdsvis Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, i Tivoli eller i Operaen. Se hvilke aktuelle forestillinger, du kan tilmelde dig denne sæson.

Fantastiske musicals og koncerter

FOF Københavns Omegn kan i 2020 byde på nogle unikke og uforglemmelige teater-, musical- og koncertoplevelser. Denne sæson kan FOF Københavns Omegn, som noget helt enestående, tilbyde billetter til She Loves You musicallen med McCartneys elskede sange samt Vild med Dans musicallen på Østre Gasværk. 

Læs mere

Julekoncert med Kurt Ravn 2020

Traditionen tro har FOF arrangeret en julekoncert. Da vi oplevede stor efterspørgsel på Kurt Ravns Julekoncert i Skovlunde i 2019, har vi valgt at gentage succesen igen i 2020. Kurt Ravn har en helt særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og Birgitte Lindum på Obo. Vi er allerede igang med billetsalget, så skynd dig, hvis du vil sikre dig en plads til den tidligere udsolgte koncert. 

Der er unummerede pladser. Koncerten afholdes i Skovlundes Kirke.

Tilmeld dig en af vores forestillinger eller koncerter

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider og se sæsonens nyheder og aktuelle udvalg af forestillinger. På de enkelte hold finder du ligeledes datoer og tidspunkter samt mødested. Bemærk, at der kan være begrænsede antal pladser på en del af vores populære koncerter og forestillinger, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Koncerter | FOF Københavns Omegn
Teater, musicals & koncerter

Koncerter

Elsker du musik? Og vil du have en musikalsk oplevelse af de helt store? Se vores koncerter her
The bodyguard pressefoto | FOF Københavns Omegn
Teater, musical & koncerter

Teater, musical & opera

Tag med til smukke og storslåede opsætninger på de skrå brædder. Se vores udvalg her