Teater, musicals & koncerter

Spillemand på en Tagryg

Spillemand på en Tagryg | FOF Københavns Omegn

Oplev broadway successen, Spillemand på en Tagryg

En af musical-historiens hovedværker kan nu opleves i en helt ny forestilling, som tilmed er den største danske opsætning hidtil. Tommy Kenter spiller den ikoniske rolle som den fattige og hårdt plagede, men lune og underfundige jødiske mælkemand, Tevye. Spillemand på en Tagryg er en rørende og morsom, episk og livsbekræftende fortælling om en familie og et samfund i en lille by, under pres fra en verden i opbrud og forandring - mere aktuel i dag end nogensinde.

Medrivende dans og musik med en perlerække af vidunderlige evergreens som bl.a. "Hvis jeg var en rig mand", "Tradition", "Sunrise, Sunset" og "To Life". Året er 1905 i Zarens Rusland. I horisonten lurer revolutionen og angreb på jøder og deres ejendom. Tevye forsøger at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke. Hans livsværdier bliver for alvor udfordret, da hans 3 giftefærdige døtre efter tur nægter at indgå arrangerede ægteskaber, men selv vil bestemme hvem de giver deres hjerte til. Vejer kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen?

Forestillingen er én af de største Broadway-succeer nogensinde. Medvirkende er bl.a. Tommy Kenter, Anne-Marie Max Hansen og Jesper Asholt.

Sted: Det Ny Teater 

Mødested: Gammel Kongevej 29, 1610 København V.

Inkl. rundvisning og let frokost