Kursusoversigt

Hvad vil du blive bedre til?

Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning. Vi har kurser både for voksne, børn og familier.

Er du på jagt efter sund og sjov motion? Leder du efter et kreativt kursus, hvor du kan koble af efter arbejde? Eller har du lyst til at tage hele familien med på nye oplevelser? Gå på opdagelse blandt de mere end 4.500 årlige arrangementer herunder!

​Læs mere om vores kurser og foredrag

Hvilke emner behandler foredragene?

Der er rig mulighed for at dykke ned i emner om alt fra samfund og politik, livsstil og psykologi, sundhed og kost, videnskab og vin til kultur- og kunsthistorie. Alt sammen præsenteret af højaktuelle forfattere, forskere, mediopersonligheder og samfundsdebatører. Du kan møde kendte og mindre kendte foredragsholdere, der deler ud af deres viden, erfaringer og personlige fortællinger, og der er altid rig mulighed for selv at byde ind med egne spørgsmål.

Hvilke rundvisninger og ture tilbyder FOF København?

Hvert år har vi nye rundvisninger på programmet til aktuelle kunstudstillinger og udstillinger på museer og designvirksomheder. Vi har også altid en række forskellige fodture med fokus på arkitektur og nogle af Københavns arkitektoniske varemærker. Derudover kan du finde ture, der går uden for byen og ud i naturen – find f.eks. vandreture, svampeture og fugleture, eller tag med ud på sejlture og busture til oplevelser uden for byen.

Hvilke kurser udbyder FOF København?

FOF København har en lang række kreative kurser som f.eks. tegning/maling, keramik, smykkefremstilling og syning. Vi udbyder også kurser i musik, sang, sammenspil og kor, og mange kurser udbydes både for børn, voksne og familier. Hvis du gerne vil have sved på panden, så har vi et stort udvalg af motionskurser, gymnastik, dans, styrketræning, træning i vand, yoga og body/mind for både voksne, børn, familier, gravide, barslende og hensyntagende undervisning for ældre med særlige behov. Du kan også få undervisning i madlavning på et af vores mange madkurser i både traditionel mad, vegetarisk/vegansk eller mad fra fjerne himmelstrøg. Vil du lære nye sprog, er vi en af hovedstadens største udbydere med mere end 20 sprog på programmet på mange forskellige niveauer. Du kan også tage et skrivekursus og få tankerne ned på papiret, eller få styr på it og programmer som Photoshop, Wordpress eller Google Adds. Gå på jagt i det store kursusprogram her på hjemmesiden. Der er helt sikker også noget for dig.

I hvilke kommuner har FOF København foredrag og kurser?

FOF København tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København, Frederiksberg, Dragør, Tårnby, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. Vores rundvisninger og ture går til hele landet og de nærmeste nabolande. Du kan f.eks. tage på bustur, tur med båd eller på cykeltur sammen med vores dygtige formidlere.

Hvordan tilmelder jeg mig et foredrag eller et kursus?

Læs mere om de enkelte foredrag og kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

foredrag-og-debat, FOF København
Kursusoversigt

Foredrag og debat

Kursusoversigt

Rundvisninger og ture

Søren Kierkegaard
Kursusoversigt

Samfund, kultur- og naturfag

yoga, FOF København
Kursusoversigt

Yoga

Body-mind-undervisning, FOF København
Kursusoversigt

Body/mind

Aerobtræning_470
Kursusoversigt

Motion

Dans
Kursusoversigt

Dans

Fisk
Kursusoversigt

Madlavnings-kurser

Gravid og efterfødselstræning, FOF København
Kursusoversigt

Gravid og barsel

Børn-og-unge-aktiviteter, FOF København
Kursusoversigt

Børn og unge

Familieyoga
Kursusoversigt

Familieaktiviteter

Musik - FOF København
Kursusoversigt

Musik og sang

Sprog undervisning, FOF København
Kursusoversigt

Sprog og kommunikation

farvning-indigo-470x314
Kursusoversigt

Kreative kurser

Sejlads
Kursusoversigt

Aktiv fritid

Blogspot
Kursusoversigt

IT-kurser

Courses in English, FOF København
Kursusoversigt

Courses held in English

Tegnekurser for børn og unge hos FOF København
Kursusoversigt

Sommerferieaktiviteter