Dans

Bollywood dans

Bollywood

Bollywood-dans i København – lær den farvestrålende dans fra Indien

Lær at danse den hotte Bollywood-dans fra de populære indiske film. Tag med til en drømmeverden i Bollywood fra hjertet af København, og lær en dans med masser af dramatik, romantik og humor.

Læs mere om vores kurser i bollywood-dans

Bollywood-dans har sin oprindelse i den indiske filmindustri og er et mix af klassisk indisk dans, jazz, hip-hop og modern. Inspirationen fra det store lærred betyder, at der lægges vægt på elementer fra skuespil som fx ansigtsmimik og håndbevægelser. Bollywood-dans er feminin, energisk og sjov samtidig med, at dansen giver din krop en effektiv workout. Alle kan være med.

Du kan også prøve kræfter med den klassiske indisk dans Bharatanatyam – en af de ældste danseformer i verden. På kurserne i Bharatanatyam – en sydindisk danseform –  arbejder vi med de traditionelle teknikker såsom korrekt fod- og benarbejde, dynamiske indiske håndbevægelser fyldt med symbolik, samt dramatisk ansigtsmimik, og du vil lære at sammensætte alle disse teknikker til en fortryllende og enigmatisk dans.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i København. Find adressen under holdinfo.

Hvem underviser på holdene?

Underviseren har flere års undervisningserfaring med Bollywood-dans.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk