Børn og unge

Ballet for børn

Undervisning i ballet for børn med sjov, leg og piruetter

Kurser i ballet for børn er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet. Vi tilbyder kurser i ballet for børn på forskellige niveauer i bl.a. København, Søborg, Bagsværd og på Frederiksberg. 

Vi tilbyder også prøvetimer og workshops i skoleferierne, så I kan teste af om ballet er noget for dit barn.

Læs mere om vores balletkurser for børn

Praktisk information om ballet for børn

På vores kurser i ballet for børn skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan være almindelige gamacher eller træningstøj.

Det er vigtigt at have nogle ordentlige balletsko på, så fødderne kan strækkes – skoene skal helst være med ruskindssål. Det kan anbefales at købe rigtige balletsko, for eksempel på www.dancegymshop.com (koster ca. 150 kr.). 

På ballet for børn forsøger vi at holde forældre ude af træningssalen, mens der undervises. Vi har ’se-på-dag’ den første undervisningsgang og herefter på fastlagte forældredage, som aftales nærmere på det enkelte ballet kursus. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk