Børn og unge

Programmering for børn og unge

 

kIqXRRqeWQA

Skal dit barn lære at programmere? Sjove kurser i kodning og programmering for børn i København

Vil du lære at lave dit helt eget computerspil eller skabe din helt egen tegnefilm? På vores Coding Kids kurser i programmering for børn kan du blive din egen spildesigner. Mulighederne er uendelige! Du lærer at bruge sjove programmer som bl.a. Scratch og ScratchJr til at omsætte dine egne historier til små spil og animationsfilm. Vi har også kurser for børn, der allerede har kendskab til programmering og kodning og som fx gerne vil lære at kode i et programmeringssprog.

Læs mere om vores kurser i programmering for børn

Børnekodning er en sjov og legende måde at tilegne sig erfaringer og kompetencer i en højteknologisk verden. På vores programmeringskurser for børn lærer børnene at kode på egne præmisser, og de lærer at bruge computeren til at tænke kreativt. Programmer som Scratch og ScratchJr hjælper børnene til at få en grundlæggende forståelse for kodning, og vi taler også om, hvad der gør et spil sjovt at spille.

Hvem er programmeringskurserne henvendt til?

På vores kurser i programmering og kodning for børn starter vi helt fra bunden, men vi har også mere avancerede kurser for børn, som allerede har et grundlæggende kendskab til programmering og som gerne vil lave mere komplekse spil. Vi har programmeringskurser på forskellige niveauer for børn i alderen 9-14 år.

Hvem underviser i programmering for børn?

Underviserne på vores kurser i børnekodning og programmering har alle flere års erfaring med at undervise børn i at programmere.

Tilmelding til kurser i programmering for børn

Vi har kurser i børnekodning og programmering for børn i København og Søborg. Du kan se vores forskellige kurser herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Kurser i programmering for børn og unge hos FOF København
FAMILIEAKTIVITETER

Programmering i vinterferien

Tag til programmering sammen med dit barn i vinterferien.