Børn og unge

Skrivekurser

Skrivekursus-børn-unge, FOF København

Har du en forfatter i maven og vil blive bedre til at skrive?

Måske skriver du allerede dagbog, digte eller historier? Måske er du vild med at skrive, men gør det ikke så meget, som du gerne vil og synes det kunne være spændende at prøve kræfter med at skrive?

Tag et skrivekursus på aftenskole og bliv bedre til at skrive - målet med undervisningen er at have det sjovt, skabe spændende universer og lege med sproget.

Læs mere om vores skrivekurser

Vores skrivekurser er en hjælp til dig, som gerne vil have det sjovt mens du skriver og læser med andre med samme interesser som dig. Når man skriver er intet forkert og kun fantasien sætter grænser.

Du får mulighed for at øve dig, lærer forskellige virkemidler til at gøre dine historier eller digte endnu bedre for læseren og sjovere for dig at skrive. På den måder kan vi sammen drømme som forfattere.

Måske er du allerede godt i gang med at skrive digte, måske er du nysgerrig på hvad et digt egentlig er for en størrelse? Vi arbejder med en fri og legende tilgang, hvor det gælder om at have det sjovt, afprøve forskellige måder at skrive på og lade sig overraske af sin egen skrift.

Hvordan tilmelder jeg mig et skrivekursus?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.