Familieaktiviteter

Voksen/barn gymnastik

Voksen barn gymnastik

Voksen/barn-gymnastik i København og hele hovedstaden – bevægelse og motion både inde og ude

Motion, bevægelse, leg, akrobatik og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling. Gymnastik for børn og voksne er tilrettelagt med fokus på børnene, men de voksne deltager også aktivt. Her tumler, leger, danser, løber og hopper vi, så pulsen kommer op. Vi har altid et bredt udvalg af hold til børn i forskellige aldersgrupper, og der er både indendørs hold, og hold der træner i naturen. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af gymnastikredskaber, styrker vi motorikken.

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn.

Læs mere om vores voksen/barn-gymnastik

Praktisk information om gymnastik for børn og voksne

Til voksen/barn gymnastik og familiegymnastik skal dit barn skal have tøj på man kan bevæge sig i. Det kan f.eks. være almindelig gamache/træningstøj. Det er også vigtigt at have nogle ordenlige gymnastiksko på – gerne med ruskinds- eller gummisål.

Til familietons er det vigtigt, at I klæder jer på efter vejret, og at tøjet gerne må blive beskidt. Fokus er, at det skal være sjovt og spændende at bevæge sig for både børn og voksne, og der skal være mulighed for at tonse derudaf.

Kursusprisen dækker et barn og en voksen, hvis ikke andet er angivet. Det er ikke muligt at have flere børn med pr. voksen på voksen/barn-gymnastikhold og familietons. Hvis du ønsker at deltage med flere børn, skal du tilmelde dig holdet i familiegymnastik. Vi har gymnastik i bl.a. København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg, og familietons på Amager Strandpark og Frederiksberg.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk