Foredrag og debat

Er du sulten efter ny viden?

Vidste du, at vi er en af Danmarks største arrangører af foredrag og debatarrangementer? Gå på opdagelse i de mange spændende foredrag, du kan opleve hos os i forårssæsonen 2020. Mød kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister. På programmet er bl.a. foredrag med psykolog Svend Brinkmann, filosof Vincent F. Hendricks, journalist Mikkel Frey Damgaard, fysiker Holger Bech Nielsen og forfatter Knud Romer.

​Læs mere om vores foredrag

Hvilke emner behandler foredragene?

FOF København præsenterer foredrag om alt fra samfund og politik, livsstil og psykologi, sundhed og kost, videnskab og vin til kultur- og kunsthistorie. Alt sammen fortalt af højaktuelle forfattere, forskere, mediopersonligheder og samfundsdebatører.

Har I nogle særarrangementer?

FOF København udvikler ofte særarrangementer. I foråret 2019 afholdte vi den gratis litteraturfestival FAGlitt i samarbejde med Gladsaxe Bibliotek, hvor forfattere bag aktuelle udgivelser diskuterede tidens vigtigste spørgsmål.

Kan man følge en foredragsrække?

Det er vigtigt for FOF København at skabe et samfund for viden hele tiden spredes og udvikler sig. Derfor har vi foredragsrækker, hvor du kan høre engagerede mennesker fortælle om deres liv og virke. Vi har bl.a. Mandagsgæsten, Livet er ikke det værste og Fra mit liv, men også foredragsrækker som DAC Arkitektur Akademi i samarbejde med Dansk Arkitektur Center eller foredragsrækken Fysik og filosofi forbindes på Niels Bohr Instituttet.

Har I nye ting på programmet?

Vores nye debatkoncept, Fahads Forsamlingshus, går i dybden med forskellige samfundsmæssige problematikker som ytringsfrihed, maskulinitet og klima. Essensen ved forsamlingshusidéen er at få din holdning, viden og følelser i spil i debatten. Vi glæder os til at præsentere det for jer!

Læs mere om foredragene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Svend Brinkmann
Foredrag og debat

Kalenderen

Fahads Forsamlingshus | FOF København
Foredrag og debat

Fahads Forsamlingshus

Holger Bech Nielsen og Jonas Kuld Rathje | Foredrag hos FOF København
Foredrag og debat

Kendte stemmer

Oplev forfatter Anne Mette Hancock til Krimi og cocktails hos FOF København
Foredrag og debat

Krimi og cocktails

kulturhistorie- FOF København
Foredrag og debat

Kulturhistorie

Foredrag om kunst, litteratur og musik | FOF København
Foredrag og debat

Kunst, litteratur og musik

Foredrag om livsstil og psykologi | FOF København
Foredrag og debat

Livsstil og psykologi

Foredrag om samfund og politik | FOF København
Foredrag og debat

Samfund og politik

Foredrag sundhed
Foredrag og debat

Sundhed og kost

Videnskab foredrag
Foredrag og debat

Videnskab

Vin
Foredrag og debat

Vinforedrag

Sommerhøjskole 2020 | FOF København
Foredrag og debat

Sommerhøjskole