Foredrag og debat

Fahads Forsamlingshus

 

B7mpBqHg5ZA

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker vi forsamlingshuset til Teater Grob på Nørrebro, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark. I foråret undersøger vi emner som køn, krop og aktivisme og så stiller vi sammen skarpt på den digitale revolution!

Så tag fat om søndagskaffen, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Om Fahad Saeed

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.