Foredrag og debat

Foredragskalender

Bliv klogere, bliv inspireret og få en oplevelse – foredrag i København

Gå på opdagelse i de mange spændende foredrag, du kan opleve hos os i foråret 2020. Mød kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister. På programmet er bl.a. foredrag med psykolog Svend Brinkmann og sundhedsformidler Chris MacDonald

​Læs mere om vores foredrag

Hvilke emner behandler foredragene?

Hør spændende foredrag om alt fra samfund og politik, livsstil og psykologi, sundhed og kost, videnskab og vin til kultur- og kunsthistorie. Alt sammen præsenteret af højaktuelle forfattere, forskere, mediopersonligheder og samfundsdebatører. 

Har I nogle særarrangementer?

FOF København udvikler ofte særarrangementer. I foråret 2019 afholdte vi den gratis litteraturfestival FAGlitt i samarbejde med Gladsaxe Bibliotek, hvor forfattere bag aktuelle udgivelser diskuterede tidens vigtigste spørgsmål.

Kan man følge en foredragsrække?

Det er vigtigt for FOF København at skabe et samfund, hvor viden hele tiden spredes og udvikler sig. Derfor har vi foredragsrækker, hvor du kan høre engagerede mennesker fortælle om deres liv og virke. Vi har bl.a. Mandagsgæsten, Livet er ikke det værste og Fra mit liv, men også foredragsrækker som DAC Arkitektur Akademi i samarbejde med Dansk Arkitektur Center eller som Fysik og filosofi forbindes.

Laver I andre formater end almindelige foredrag?

FOF København laver både foredrag og debatter. Vores nye debatkoncept, Fahads Forsamlingshus, går i dybden med forskellige samfundsmæssige problematikker som overvågning, kropsaktivisme og ungdomsoprør. Essensen ved forsamlingshusidéen er at få din holdning, viden og følelser i spil i debatten.

Læs mere om foredragene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Mød Chris MacDonald til foredrag hos FOF København
Onsdag den 19. september 2020

Chris MacDonald

Ikke til forhandling
Mathias-opdrup-foredragsholder, FOF København
Onsdag den 23. september 2020

Mathias Obdrup

Husk! Hukommelsens muligheder
Svend Brinkmann
Onsdag den 28. oktober 2020

Svend Brinkmann

Hvad er et menneske?