Foredrag og debat

Samfund og politik

Samfund og perspektiv

Foredrag til dig, der ønsker nye perspektiver på samfundsforhold, politik og højaktuelle emner

Interesserer du dig for samfund og politik, og ønsker du at få nye perspektiver på aktuelle emner og inspirerende livshistorier? På et af vores foredrag om samfund og politik kan du få rusket op i alt det, du tager for givet og blive klogere på det liv, vi lever på arbejdspladsen og i samfundet.

Læs mere om vores foredrag om samfund og politik

Hør kendte og markante personligheder, politikere, fageksperter og journalister fortælle om emner som politik, udenrigspolitik, religion, magt, tendenser, samfundskritik og sociale problemstillinger. Og mød inspirerende personer, der har skiftet kurs og satset alt for deres hjertesag. Foredragene danner som regel grobund for en god efterfølgende debat, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen og debattere med de øvrige tilhørere.

Du har mulighed for at høre foredrag om protesterne i Hongkong, om Købehavn under forvandling og om Rigsfællesskabet og stormagtsrivalisering i Arktis.

Tilmelding til foredrag om samfund og politik 

Læs mere om foredragene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk