Gravid og barsel

Træning efter fødslen

Efterfødselstræning

Effektiv efterfødselstræning i København og omegn – kom i form efter fødslen

Efterfødselstræning er grundig genoptræning af mave, ryg og skuldre, som trænger til særlig opmærksomhed efter fødslen. En fødsel er hård ved kroppen, og efterfødselstræning er en vigtig vej til at få genfundet din normale form. På vores kurser i efterfødselsgymnastik sætter vi ind med sjov og effektiv træning af alle problemområder – bækkenbund, ryg, mave, balder, lår og skuldre – samtidig med at vi hygger os sammen med vores babyer. Du kan starte fra 4 uger efter din fødsel. 

Læs mere om vores efterfødselstræning

Under graviditeten er dine mavemuskler blevet svage, og din ryg har været udsat for en meget hård belastning. Også bækkenbunden er udsat, både under fødslen og graviditeten. Det er vigtigt, at du går i gang med bækkenbundstræning, efter du har født for at forebygge vandladningsproblemer og nedsynkning af underlivsorganerne. Der er plads til både sovende og vågne babyer, og børnene inddrages så vidt muligt. Prøv vores almindelige efterfødselstræning eller prøv kræfter med efterfødselstræning på reformer. Vi tilbyder også særlig efterfødselstræning med fokus på efterfødselsgener, som fx delte mavemuskler (rectus diastase) og inkontinens.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder efterfødselstræning i bl.a. København, Frederiksberg og Kgs. Lyngby.

Hvem underviser på holdene i efterfødselstræning?

Underviserne på efterfødselstræningskurserne er uddannet afspændingspædagoger og fysioterapeuter med omfattende erfaring i undervisning inden for efterfødselstræning.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i efterfødselstræning herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk