Gravid og barsel

Motion og vandgymnastik for gravide

Vandgymnastik

Motion og vandgymnastik for gravide i København – hold dig fit og mindsk graviditetsgener

Er du gravid, kan du med fordel udnytte den næsten vægtløse tilstand i vandet til at træne de muskler, du i navnlig grad bruger, når du bærer barn. Som gravid belaster du naturligt visse dele af kroppen særligt meget. Vandgymnastik for gravide afspænder de overbebyrdede muskelgrupper med moderat intensitet tilpasset din fysiske formåen. Træningen i bassin øger mulighederne for en vellykket fødsel og mindsker samtidig de umiddelbare graviditetsgener. Du kan starte træningen allerede tidligt i graviditeten.

Vi har også motionskurser til lands, som er særlig tilrettelagt til den gravide krop. Giv dig selv en kærlig håndsrækning med motion, hvor du får mulighed for at møde andre i samme situation som dig. Til kurserne i motion for gravide vil vi træne de store muskelgrupper, lave venepumpeøvelser og arbejde med bækkenbunden. For at gøre din krop bedst muligt klar til den belastning, som en graviditet er, indgår øvelser, hvor vi arbejder med din holdning og ser på arbejdsbevægelser. Indimellem øvelserne er der også tid til hvilestillinger, og vi slutter med afspænding. Underviseren fortæller også om den gravide krop, og der er tid til dialog om evt. gener under graviditeten.

Læs mere om vores vandgymnastik for gravide

Hvor foregår undervisningen?

Vi har kurser i vandgymnastik for gravide i DGI-byen på Vesterbro, på Frederiksberg Hospital og i Lyngby Svømmehal. Vores kurser i motion for gravide finder du i København.

Hvem underviser på holdene i motion og vandgymnastik for gravide?

Vi har flere forskellige undervisere på kurserne. På hvert enkelt kursus kan du læse mere om underviserne. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk