Gravid og barsel

Yoga og pilates for gravide

Yoga for gravide

Yoga og pilates for gravide i København – få en nemmere fødsel

Yoga og pilates for gravide lærer dig åndedrætsteknikker og afspændingsøvelser, der kan hjælpe dig under graviditet såvel som fødsel. Yoga for gravide er basalt set almindelige hatha yoga-hold tilpasset dit udgangspunkt, ligesom holdene i pilates også tager udgangspunkt i, hvor din krop er. På kurserne arbejder vi med åndedrætsteknikker og stillinger, der lindrer dine graviditetsgener og styrker muskulaturen på udsatte steder. Vi arbejder også med aktiv fødsel og gentager forskellige øvelser med særlig fokus på bækkenbunden, som din krop vil huske og bruge i selve fødselssituationen.

Læs mere om vores yoga- og pilateskurser for gravide

På et kursus i yoga eller pilates for gravide, vil vi også bruge metoder til træning af din opmærksomhed, så du i så høj grad som muligt kan give slip på noget af den stress og nogle af de spændinger, som en graviditet kan medføre. Det anbefales at starte efter 12. graviditetsuge.

Hvor foregår undervisningen i yoga og pilates for gravide?

Undervisningen foregår bl.a. i København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Hvordan kan jeg tilmelde mig kurserne i yoga og pilates for gravide?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk