IT-kurser

it-forside, FOF København

IT-kurser på aftenskole – lær at bruge din PC eller Mac 

Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT-kursus hos FOF København. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på sociale medier. Du kan også lære at lave din egen app eller hjemmeside og søgemaskineoptimere hjemmesiden, så du får flere besøgende. Valget er dit. Find dit IT-kursus i menuen til venstre, eller læs mere om alle vores IT-kurser nedenfor. 
 
Læs mere om vores IT-kurser   

Vi har IT-kurser for både begyndere og øvede – Mac eller PC 

Vi tilbyder IT-undervisning for begyndere, hvor du kan lære alt om din computer. Lær at skrive mails, bruge programmerne på computeren eller søge på internettet. Vi tilbyder også Mac for begyndere, hvor du blot medbringer din egen bærbare Mac og lærer det hele fra grunden. Se også vores IT-kurser i iPad, Android og iPhone for begyndere. 

Er du mere øvet, kan du kaste dig ud i at lære Adobe-programmerne, blive ekspert i Excel eller lære webdesign med Wordpress og supplere med kurser i Google Ads og Google Analytics. 

Lær Adobe-programmer på et IT-kursus hos FOF København 

Leder du efter IT-kompetencer, som du kan bruge på dit CV og i jobbet, så er et kursus i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign eller Illustrator en god idé. Såvel Photoshop, InDesign som Illustrator-kurserne kan tages på både Mac og PC, og vi har både fysiske kurser og onlinekurser som fjernundervisning. Du kan også dygtiggøre dig i appen Procreate til iPad.

IT-kurser i webdesign, SEO og Google Analytics 

Vil du lære at lave din egen hjemmeside, så tag et kursus i webdesign hos FOF København. Vi har kurser i webdesign med Wordpress, så du bliver i stand til at oprette din egen blog eller navigere rundt i de forskellige CMS-systemer. Du kan også lære Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Analytics, så du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, få flere besøgende og overvåge trafikken. 

IT-kurser om sociale medier 

Hvis du skal sælge et produkt, eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside, eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier der kan sælge budskabet i dag, og på vores kurser i sociale medier ser vi på Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google MyBusiness og YouTube. Bliv skarp i annoncering på sociale medier og få mest ud af dine penge.

IT-kurser i Mac eller iPhone, iPad og Android 

Har du en Mac, iPhone eller iPad, og vil du gerne lære alle de mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Tag et iPhone kursus, iPad kursus eller Mac kursus og bliv endnu klogere på alt det din computer, telefon eller tablet kan. Er du mere erfaren, kan du lære at lave din egen app. 

Hvor kan jeg tage et IT-kursus i København? 

Vi har samlet en lang række IT-kurser i København, og tilbyder desuden undervisning i bl.a. Frederiksberg, Amager, Tårnby, Gentofte, Hellerup og Lyngby. Tilmeld dig dit favoritkursus ved at vælge fra menuen til venstre.

Adobe
IT-kurser

Adobe kurser

Webdesign-kurser, FOF København
IT-kurser

Webdesign og programmering

facebook
IT-kurser

Sociale medier

Blender
IT-kurser

Spildesign

Videoredigering
IT-kurser

Videoredigering

IT-kurser

iPad, iPhone og Android

IT-kurser

Mac kurser

windows-kurser
IT-kurser

Windows og PC

IT-kurser

Excel

IT-kurser

Fjernundervisning