IT-kurser

Webdesign og programmering

Webdesign og programmering – tag et website-kursus i København, Hellerup og Lyngby

Lær webdesign fra grunden med Wordpress. Hvad enten du skal lave et website til privat brug eller til virksomhed, er et webdesign kursus med Wordpress et godt valg. Vi viser dig, hvordan du kommer i gang, og hvordan du anvender programmets forskellige funktioner og features. Som webredaktør er det også vigtigt, at du kender til søgemaskineoptimering (SEO), at du lærer at bruge Google Analytics til at observere de besøgendes adfærd på din hjemmeside, og at du kan øge din synlighed på nettet ved hjælp af online markedsføring. Det kan du lære på vores kurser i søgemaskineoptimering, Google Analytics og online annoncering med Google Ads.

Læs mere om vores webdesign kurser

Webdesign kursus med Wordpress og programmering

Et webdesign kursus giver dig alle forudsætninger for at lave en hjemmeside, der er professionel og brugervenlig. Wordpress har masser af smarte og nyttige funktioner, som sikrer at dit websted bliver helt, som du ønsker. På kurserne lærer du, hvordan du bruger programmets grundlæggende funktioner, herunder installation, arbejde med billeder og tekst, optimering til søgemaskiner og meget andet. 

Der vil også være mulighed for at nørde web-programmering, hvis du allerede har forudgående kendskab og viden om at sætte en hjemmeside op. Her kan du arbejde med det grundlæggende ved dynamiske hjemmesider.

SEO kursus, Google Analytics kursus og online annoncering med Google Ads

På vores SEO kursus lærer du, hvad du skal gøre for, at din hjemmeside kommer til tops på Google. Vi har også et Google Analytics kursus, hvor du lærer at opsætte Analytics og at anvende de mange muligheder for at tracke dine besøgendes adfærd på din hjemmeside. På kurset i Google Ads lærer du, hvordan du kan øge synligheden af din hjemmeside ved hjælp af online annoncering. 

Lav din egen app – uden at programmere

Her lærer du at bygge din egen app-prototype uden at programmere en eneste linje kode. 

Se også vores kurser i sociale medier eller lær, hvordan du kan tjene penge online med Google AdSence og forskellige Affiliate-netværk. 

Tilmelding til kurserne

Vi tilbyder webdesign kurser i København, Lyngby, Gladsaxe, Rudersdal og Hellerup. Du kan se og tilmelde dig alle vores webdesign kurser herunder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.