IT-kurser

Windows og PC

Computer

Kurser i Windows 10 – tag et PC kursus på aftenskole

Microsoft Windows er verdens mest udbredte styresystem. Lær Windows 10 at kende fra grunden på et kursus hos FOF København. På vores kurser i København og omegn hjælper vores dygtige undervisere dig med at øge dine kompetencer, så du får mere ud af din PC og får et dybere kendskab til styresystemets funktioner. Ved at tage et Windows kursus øger du din produktivitet, både privat og på jobbet.

Læs mere om vores PC og Windows kurser

Windows 10 kursus på aftenskole i København – begyndere og fortsættere

På vores Windows 10 kursus lærer du styresystemet at kende. Du bliver introduceret til grundlæggende opsætning og gængse arbejdsrutiner. Den »gamle« startknap og startmenu er vendt tilbage med Windows 10, dog med nye funktioner. Og så er der en masse andre nye og forbedrede funktioner, der er værd at kigge nærmere på, fx ny Internet-browser Microsoft Edge.

Systemvedligehold kursus

Vi har også kurser i systemvedligehold. Her lærer du at vedligeholde styresystemet, hvilket er vigtigt for at få computeren til at fungere optimalt. Du lærer blandt andet om diskoprydning, diskdefragmentering, opdatering, sikkerhedskopiering og meget mere.

Her tilbyder vi Windows og PC kurser

Du kan tage et PC kursus i København, Hellerup og Kastrup.

Tilmelding til Windows og PC kurser hos FOF København

Du kan læse mere om de forskellige kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.