Kreative kurser

Gå til kunstsmedning hos FOF København

Dyrk din kreativitet! Kreative kurser i København og hele hovedstaden

Vores store udvalg af kreative kurser giver dig et væld af muligheder for at dygtiggøre dig inden for en bred vifte af kreative fag. Hvad enten du er interesseret i keramik, strik eller syning, maleri, tegning eller fotografi, har vi kurset, der kan hjælpe dig med at dygtiggøre dig og få brugt dine kreative evner.

Læs mere om vores kreative kurser

Er du til tegning og maling, har vi alt fra croquis og kalligrafi til et omfattende udvalg i akvarel, tegne- og malehold. Vil du lære at sy har du rig mulighed for dette på et af vores mange kurser i syning, strik og hækling.

Er du mere til værkstedsfag har vi et udvalg af kurser i møbelpolstring, keramik, glaskurser, smykkekurser og meget mere. Fotokurserne er både for dig, der vil øve dig med et særligt type kamera, ønsker at tage en billeder i en bestemt ”genre” og for dig, der gerne vil blive bedre til at efterbehandle og redigere dine fotografier. 

Inden for hvert fagområde tilbyder vi en lang række kreative kurser for såvel begyndere som øvede. Læs mere om vores store udbud af kreative kurser herunder.

Mailng_12
Kreative kurser

Tegne- og malekurser

Keramik
Kreative kurser

Værksteder

Syogklip
Kreative kurser

Syning, strik og hækling

Foto
Kreative kurser

Foto- og videokurser