Kreative kurser

Den fotografiske fortælling

Den fotografiske fortælling

Weekendworkshop

Kan du lide at tage billeder, men er kommet til et punkt, hvor du gerne vil mere end blot tage flotte billeder? Så lær at arbejde med visuel historiefortælling.

Vi starter fredag aften med en præsentation af forskellige fotografiske projekter, der bruger visuel historiefortælling, og en introduktion til hvordan man rent praktisk kan bygge en fortælling visuelt op. Resten af weekenden bruges på jeres egne projekter. Du vil blive bedre til at udtrykke dig fotografisk, få et større indblik i dokumentar- og kunstfotografiet, samt blive bedre til at se på og tale om billeder.

Derudover vil du træne din evne til at udvælge og sammensætte billeder og sætte serier sammen.Det er også muligt at deltage i workshoppen, hvis du allerede har en samling billeder, som du gerne vil have hjælp til at sammensætte til en lille bog, udstilling eller andet.

Vigtigste forudsætninger er et godt fotografisk øje og lyst til at arbejde med visuel historiefortælling. Du kan få udbytte af workshoppen uanset om du arbejder med smartphone, spejlreflekskamera eller andet.

Medbring

En bærbar computer er en fordel, men ikke en nødvendighed.