Kreative kurser

Strikkekurser og hæklekurser

Lær at strikke og hækle – tag et strikkekursus og lav tøj til dig selv og familien

Vil du lære at strikke? Tag et strikkekursus, hvor du lærer at strikke tøj til dig selv og andre. Lær at strikke dejlige sokker, trøjer, huer, vanter og tasker til dig selv og familien på et af vores mange strikkekurser. Du kan også lære at hækle. Lær for eksempel at hækle en taske, et sjal, et sengetæppe eller et par babysko.

Læs mere om vores strikkekurser og hæklekurser

Lær at strikke på et af vores mange strikkekurser

På et strikkekursus tager undervisningen udgangspunkt i dine egne ønsker. Med afsæt i dit niveau, lærer du strikketeknikker, der gør det muligt at lave dit eget design. På strikkekurserne vælger du selv, om du ønsker at følge en opskrift, ændre på den eller lave din helt egen strikkeopskrift. Vores underviser viser dig også, hvordan du monterer det færdige arbejde og får skabt et smukt resultat. Ved at deltage i et strikkekursus på aftenskole, får du masser af færdigheder, som du får glæde af i mange år fremover.

Lær at strikke maskinstrik på strikkemaskine

Du har også mulighed for at tage et strikkekursus, hvor du lærer at strikke på maskine. På vores begynderkursus i maskinstrik lærer du strikkemaskinen at kende fra bunden, og underviseren giver dig masser af tips og inspiration. 

Du kan også lære at hækle

Ønsker du at kombinere strik og hækling, kan du tage kurset 'Strik og hækling', hvor du kan fordybe dig i begge dele. Vi har også hæklekurser, hvor der udelukkende fokuseres på hækling.

Tilmelding til vores strikkekurser

Du kan tage et strikkekursus i bl.a. København, Gladsaxe, Kastrup og på Frederiksberg. Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle strikkekurser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.