Kreative kurser

Akvarelkurser

Akvarel_1

Akvarelkurser i København – lær alt om akvarelmaling

Akvarelmaling er en af de mest populære maleteknikker. Den egner sig særligt godt til motiver som landskaber og opstillinger, men akvarelmaling er også god til abstrakt og impressionistisk maleri. Akvarelmaling er nemt at gå til, du behøver blot nogle farver, vand, papir og pensel – og så er du i gang!

Tag et akvarelkursus på aftenskole og lær alt om akvarelmaling. 

Læs mere om vores akvarelkurser

Du får en indføring i akvarelmalingens muligheder og forskellige teknikker, såsom lag-på-lag og vådt-i-vådt. På et akvarelkursus maler vi efter objekter, landskaber, dyr og blomster, og du lærer at iagttage tingene og fortolke dem kunstnerisk. 

Hvilke akvarelkurser tilbyder I?

Vi har forskellige typer af akvarelkurser. Du kan tage et allround kursus i akvarelmaling, hvor du lærer alt det grundlæggende i akvarelmaling, og hvor der fokuseres bredt på mange forskellige typer af motiver. Vi har også akvarelkurser, hvor akvarelmaling kombineres med akrylmaleri. Ønsker du at fokusere på særlige motiver, har vi akvarelkurser, der går i dybden med landskaber, ansigter og akvarelmaleri i naturen. På alle vores akvarelkurser tages der hensyn til den enkeltes ønsker og niveau.

Hvor kan jeg tage et akvarelkursus?

Vi tilbyder akvarelkurser i bl.a. København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Hvad koster FOF Københavns akvarelkurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres akvarelkurser?

Du kan læse mere om akvarelkurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.