Kreative kurser

Croquis

Croquiskurser i København – gengiv menneskekroppen

Croquis er en tegne- og malestil, hvor menneskekroppen, i form af en levende model, skitseres på nogle få minutter. I croquistegning og -maling er der fokus på form, proportion, helhed og balance i kroppen. Modellen indtager en række forskellige stillinger i kortere tidsrum, og kunstneren skitserer de essentielle dele af modellens positur. Croquis kan udføres med mange forskellige materialer: blyant, kul, tusch, akryl, farveblyanter, oliekridt, pastelkridt, akvarelfarver. Man kan tegne eller male på lærred eller papir.

Læs mere om vores kurser i croquis

Hvilke croquiskurser tilbyder I?

Vores croquisundervisning er for både begyndere og øvede, og vi både generelle kurser, og kurser hvor vi går i dybden med et særligt emne.

Hvor kan jeg tage et kursus i croquis?

Vi tilbyder croquiskurser i København og på Frederiksberg.

Hvad koster FOF Københavns kurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan læse mere om kurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.